Thursday, December 29, 2011

Review: Pelamin

Hari ni ema nk review pasal pelamin anganku musnah .. dekat ema xde byk picture pelamin ..
ada sikit je .. malas nk belek dekat softcopy OP bagi .. ada 4k kot gmbar .. xlarat nk belek .. ari tu tgk , xsmpai 1k dh nk muntah .. ok .. tipu je .. xde nk muntah pun ..

Pelamin ema xde la glemer mcm pelamin artis2 sume .. biase2 je ..
tp ema puas hati , family pun puas hati..
jom cuci mata tgk pelamin ema :D




dari kiri ibu,abah,encik suami,ema,abah&mama:D

Pelamin saiz khemah


&& itu lah hasil nya ..
Ok , selamat cuci mata .. ema nk sediakan makanan kat suami .. nk hidang cepat .. sbb jap lagi encik suami nk gi solat jumaat .. nti kite share gambar lagi ok !

hidup bersama selepas sebulan lebih berkahwin


Assalammualaikum readers :D
Sejak kahwin ni , ema asik repeat same words ..

'sayang , kite dh kawin kn ?'
'sayang dh jadi suami ayang kn ?'

Macam xpercaya je ema dapat berkahwin dengan orang yang ema cintai ..
Sepanjang hari senyum je ..

Selepas 1bulan 1minggu 3hari berkahwin , ema rasa banyak yang perlu ema belajar lagi ..
Antara yang ema dapat  belajar dalam masa 1bulan 1minggu 3hari ni ,
  • pasangan haruslah bertolak ansur
  • saling tolong-menolong
  • saling berkongsi cth: makanan , minuman , ema percaya bila kite berkongsi sesuatu dgn suami kita , hubungan tu akan lebih bahagia dan kita akan saling apreciatte each other...
banyak lagi yang ema nk share .. tapi suami dah lapar .. kite stop dulu sampai sini .. insyaallah , ema akan post lagi kehidupan selepas berkahwin ni ok .

mode : tersenyum lebar bila suami makan dgn selera apa yg ema masak :D

Solemnization Fadhli&Amalina

Salam semua... lame sudah xupdate blog ni.. bersawang & dh ade sarang labah2 dh pun ... bukan xnak update , cuma xde idea la lps2 kawin ni .. boley?? ok , ni baru dtg idea ... ahad lepas , ema dh amik gambar kt OP .. eksaited sungguh nk tgk .. xleh tunggu ari lain nk jmpe encik mizie...jom cuci mata :)