Thursday, August 11, 2011

dreamland

"hai semua .. mari dekat , mari dekat " ( ala2 sheila rusli iklan mayonis)

katil pilihan hati ema dh smpai sabtu ari tu .. baru smpat nk update :) pilihan hati sememangya putih .. sebab nmpak suci gitu .. ekeke .. gigih betul kemas smua barang2 lama n pindahkan kt blakang rumah(rumah sempit xde stor) . Wlaupun bulan pose , tetap bersemangat nk kemas ..

Almari bilik ema je xleh nk upload gmbar lg .. sbb ade satu pintu alamari kena anta gi kdai prabot tu balik .. sbb cermin nye pecah .. nasib abah prasan .. nanti bile dorang dah anta pintu almari tu , ema akan update sal almari k:)
tilam nye tebal .. 9inch kot kalau xsilap ema .. slalu nye org pkai tilam 7&9inch je .. suka tilam tebal2 ni .. tahan lama & tahan lasak .. opps:) lasak means kalu ade budak2 melompat2 atas tu , xde la lembik tilam tu nti .. ade ke budak2 nk melompat ? ~~

ni matress utk katil ema .. sepatutnya , beli katil ni dah percuma tilam .. tapi ibu xnak , ibu kata tilam yg dorang bagi tu xtahan , so ibu amik la tilam kat atas ni .. tambah duit lagi .. aiyyakk .. ceyyy2 .. cakap mcm duit ko plak yg kuar ema .. hahaha .. 10thn waranty .. anak dah 4 kot .. haha(insyaallah)

Anyway , pas tdo beberapa hari ni , mmg asyik bgn lmbat je .. sabar jela ibu kata .. Pas sahur n subuh , mmg katil tu la jd mangsa .. sedap nye landing atas tilam baru:)

p/s penaja to encik tunang : Putih itu suci .. sesuci cintaku padamu .. ewaaahh..