Wednesday, May 4, 2011

26 hari lagi ;)

asslammualaikum readers yg dikasihi ..

Dh agak lame ema tinggalkan ceriterahati emma ni .. lately ni ema agak busy sikit .. almaklumlah ,ema dah start wat bsnes online .. kalu berminat , boleh klik SINI .. Jadi , kepada bakal2 pengantin yg bakal melangsungkan hari bahagia mereka , jgn lupa jenguk2 ye ;)
Balik pada asal , lagi 26hari yaww .. xsabar tggu lagi 26hari lagi , sebab......ema dah nk kawin!! ok, ema tipu .. sebenarnye lagi 26hari , genap la 2tahun hubungan ema&&encik tunang;)
Pasal celeb together , ema xpikir pun sal ni .. sbb kiteorg pon jauh && masing2 pun busy menguruskan majlis K-Hw-N kami .. Jadi ema pon tgh pikir ape yg sesuai utk encik tunang ;)
Utk pengetahuan u'olls skrg , ema dah start diet ;) NO nasi ! NO sugar ! tapi dah kata lidah melayu kan , msti nk mkn nasi gak , mana x nye , dah lebih 20++ tahun ibu bagi mkn menatang tuh je , lidah pon dh serasi ngn nasi ... Jadi , ema hanya makan nasi 2sudu je setiap hari ;) tu pun sebab kes teringin sgt la kan.. Memandangkan sekarang dah bulan5, ema pun nak start ganti puase.. 12hari oii ..takpe la , sedang elok la sbb ema tgh berdiet ..