Tuesday, March 1, 2011

1 march 2011 suda

assalammualaikum readers ..

1 march 2011 suda .. alaaahai .. kalu dikira2 blik , 8month to go ! kui3 .. Mcm org countdown nk deliver lak .. hehe .. tu bukan niat asal nk wat entry ni .. Tapi ade 1bnda yg wat ak rase nk gelak guling2 .. nk tawu ape ?
ce cite , ce cite ..
Mlm td , abg ben ashaari add ak kt fb , so ak cm excited giler la . Mane x nye , ak ni blogger ciput je , yg abg ben tu master dlm blog ni . pas ak app abg ben , ak off lappy && terus call encik tunang . Ak ni pon dgn suara yg agak excited gi cite kt encik tunang yg ak di add abg ben kt die .. dgn bersungguh2 ak cite , pastu die senyap je .. aik , no respon lak kan .. Pastu ckp , "okiey ,bye" ak cam blur2 la kn .. ak dh agak dh , encik tunang sdg mare .. cpt2 ak citer sal abg ben kt die .. && encik tunang trus xjd mare .. huhu .. ak cakap kt encik tunang , syg gak kt saya ek ? hehe .. giler x syg ? huhu .. Encik tunang pun dh mula nk berjinak2 dgn blog ni , sbb die dh nk start promot bsnes nye melalui blog ..

ps utk biey ; ayg bleh je tlg syg , if syg xtawu ape2 , bnda yg ayg leh tlg , ayg akn tlg k bibiey ;)