Thursday, December 29, 2011

hidup bersama selepas sebulan lebih berkahwin


Assalammualaikum readers :D
Sejak kahwin ni , ema asik repeat same words ..

'sayang , kite dh kawin kn ?'
'sayang dh jadi suami ayang kn ?'

Macam xpercaya je ema dapat berkahwin dengan orang yang ema cintai ..
Sepanjang hari senyum je ..

Selepas 1bulan 1minggu 3hari berkahwin , ema rasa banyak yang perlu ema belajar lagi ..
Antara yang ema dapat  belajar dalam masa 1bulan 1minggu 3hari ni ,
  • pasangan haruslah bertolak ansur
  • saling tolong-menolong
  • saling berkongsi cth: makanan , minuman , ema percaya bila kite berkongsi sesuatu dgn suami kita , hubungan tu akan lebih bahagia dan kita akan saling apreciatte each other...
banyak lagi yang ema nk share .. tapi suami dah lapar .. kite stop dulu sampai sini .. insyaallah , ema akan post lagi kehidupan selepas berkahwin ni ok .

mode : tersenyum lebar bila suami makan dgn selera apa yg ema masak :D

2 comments:

miss ain said...

tak sabar nak tempuhi alam yang ema da tempuh. hehehe. berkongsi hidup dengan orang yg kita sayang dan cinta. cewah! i link u. link me back dear. :)
http://nurulainlatif.blogspot.com/

Alya Adora said...

cemane ni??? patutnye kak lia tulis camni dulu dari ema?hahaha...nak kawen gak cam ema :P