Thursday, September 29, 2011

deko bilik pengantin

last sunday balik manjung , pegi kenduri , pastu pegi kedai lampu , beli ini , utk deko bilik pengantin .. murah je , 1=RM49 .. ada yg lampu tinggi design sama jgk , cuma nye , yg tinggi tu xsesuai utk bilik ema , sebab bilik ema kecik je .. maybe sesuai utk ruang tamu ..


lampu ni , ema letak kat side table .. pastu letak frame gmbar kami je kot .. plan asal nk letak bunga rampai kt meja tu , tapi dh beli lampu meja tu , terpaksa abaikan plan asal ..

sok sabtu ema round d world sbb nk gi anta kad kawin utk sedara mara yg jauh2 dulu .. dh masuk 1/10/2011 dh .. mule2 gi behrang rumah mak lang , batang kali , bukit beruntung rumah kak umi & rawang utk amik doorgift :)


gambar ni gmbar minggu lepas kt manjung , kiteorg kuar cari kedai fotostat , encik tunang serahkan borang kebenaran kawin kt sy pada ari sabtu , kelmarin , sy return balik kt dia sebab xlengkap lg .. hai lah borang , bile nk selesai ni ..
ohh encik tunang , saya rindu awak lah .. jumpa minggu depan k:)


2 comments:

Sfarlina said...

wahh da siap mendeko ;) i dunno what happen to ur blog la..kalau u update i xtau u update..sbb no title yg kuar kt blog i..just website blog u je..

amalina baharuddin said...

sfarlina ,, tu la pasal .. i pun xtaw nape .. dh bape org dh ckp my blog mcm xhapdet .. huhu ..

tgh cari solution nye nih .. :)