Monday, August 22, 2011

nangis tgk kad kahwin nama saya&dia

nampak x kotak kat bawah ni ? gerun x ? ececeh .. berat taw kotak ni .. xlarat nk angkat .. mintak tlg courier bawak masuk dalam umh .. bukak dgn rakus sekali .. ema kn gelojoh ..
kad kahwin ema dah siap ..


terus kuar air mata ..
xsangka nama ema n encik tunang kt kad kawin tu.. Selalu nye tgk kad kahwin nama org lain ,, tetiba tgk nama sndiri .. aishh .. btl ke nk kawin ? cubit peha kiri , sakit .. cubit peha kanan pun sakit .. makna nye ema xmimpi la .. hehe :)

puas ati ngn kad sndiri, padan la dgn harga pun .. ema wat kad murah je , yg penting niat kite kena ikhlas .. sbb nk jemput orang dtg mjlis kite .. :)
wat kad ni kat GRAZINE DESIGN kat klang .. tapi ema beli online je .. mudah .. diorang pun paham ape kite nk , tapi make sure taw kena check dlu sblum mereka print .. kang takut alamat salah kang , kn susah .. time kasih kat grazine sbb sudi layan kerenah kami yg banyak pe'el ni ..

kad ema rm0.35 tmbah laminate rm70 utk 1000 kad .. ema pnye kad pun wat both side .. sbb ema ngn encik tunang kn 2pupu .. so senang crita kalu kt kad tu wat both side .. hehe :)

ai , pengsan nk lipat sorang2 sume nih :)


3 comments:

iedchan said...

dah siap kad kahwin...i da siap jugak...jom nages same2..excited.hehhe

amani.. said...

dear..qis tak tau npe qis tak bole add ur url kat bloglist qis..dh ketgglan byk cte tentang ema..sory dear mnta ampun mnta maaf ye..tp pape pun kte nk weddg card awk bole hehe..:-)

amalina baharuddin said...

amani .. boley je .. u email alamat u kat i k .. ni email i , aremal_gurly@yahoo.com