Tuesday, June 28, 2011

update utk majlis;)

update utk majlis;)

sedikit sebanyak barang2 utk kenduri ema ,ibu & abah dh beli .. 4bulan lebih sikit je kot ..

Sabtu yg lpas , ema & family kuar mmg sbb nk cari barang2 pun .. Niat dihati nk survey2 je .. Tapi, abah dah siap beli doorgift lg hehe;) Beli xbyk pun , ngam2 je utk jmputan .. Ape doorgift nye ?? Tunggu akan di update ..

Niat dihati nk diy mcm2 .. Xtaw la jadi ke x hasil kerja tgn ema ni .. Sbb bkn seorg yg komited pun kalu wat kerja2 cmtuh .. Sgt mls;) Tapi dh wat 700 tag utk dikepilkan bersama doorgift nti .. gigih sungguh .. Siap gunting & simpan elok2 dh .. 1hari je leh gunting 750tag smpai kebas2 la tgn ni ;)

Sabtu ari tu pun , ema dh beli cadar pengantin (senyum) .. Pas tempah doorgift , ajak abah gi Parkson . Jalan2 && ade yg berkenan dimata , terus je sambar xtoleh kiri kanan dah;) Sampai abah tnye , xnk tgk tmpt lain dulu ke? Bukan ape , ema lebih suke cadar yg xheavy dgn renda2 @ sulam @manik2 kt ats cadar .. Satin pun ema xsuka sgt , tapi yg ema beli tu , comforter nye satin , tapi bwh comforter tu cotton .. cadar pun cotton (phm x ema terangkan ni ?I'm very poor in explaining) . Harganya pun xmahal , lebih kurang RM150++ after discount 50% .. ;) (under my budget) segala gambar akan di upload kemudian..

Lepas penat shopping , sempat la menternak lemak di AYAM PENYET IBU NOR :) mmg superb .. 1st time mkn ayam penyet .. Aym pnye gedabak die bagi ema mkn .. hahaha ..


No comments: