Wednesday, June 29, 2011

inai pilihan hati:)

niat dihati nk inai ukir2 yg jd trend skrg .. siap survey && dptkan pakej lg .. tapi en.tunang xbgi .. bkn xbagi , die kata better pakai kat jari je .. lagi soweet:)
muke jadi pelam:(

inai pilihan hati:) cntik sgt kn? smple je.. (ehsan pic:en.google)


xpuas ati lg , pstu tnya abah & ibu lak , which more better , abah ckp , pakai kat jari jgk ..
herm.. ok.. decided , pakai camni je.. tapi cntik gak kan .. (looks like ema ni mengada2 kn)
ekeke

en.tunang suke ema pakai cmni(ehsan pic:en.google)


ema ingt nak pakai inai pokok jgk , pastu agak2 xmerah , lapis kan skali lg dgn inai tube tu .. ema suke kalu inai yg kite pakai merah .. npk suci gitu:)
tah mane nk dpt inai pokok kt sini .. kena kerah gak kwn2 yg stay kt umh ema mlm berinai tu utk tumbuk inai & pakai kn kat kakitangan ema .. hehe .. maya dh volunteer:) die siap suruh reserve lg utk die ..

kalu bkn sbb nk kawin , ema xkan pakai inai .. susah la nk npk jari ema ni ade inai .. dulu kecik2 bkn main suke lg .. bkn pe , skg dh bsar ni , malu la nk pakai inai , nti pegi klas ke , org perli2 .. ekekeke..

10 comments:

eyna_hinako said...

ema, I really cant wait for your wedding ! hee. buat persiapan elok2 and baik2 tau :)

amalina baharuddin said...

olololo:)
wajib dtg taw eyna .. xkira ape jua halangan:) elele

Piasara said...

"ohh b2b yer..semoga selamat mengharungi..bila tu?pasal inai tu,pendapat akk lak,better pakai kat jari dah memadai...sbb kalau pakai lukis2 kt tgn gitu tak berapa bagus lah hukum dia.."

amalina baharuddin said...

:)
tu la akk , ema pun ade dgr gak sal hukum lukis2 inai kt tgk ni .. drpd kite was2 , baik jgn pakai kn ?? ekeke

She's Gee said...

so sweet lor.. dah fikir2 nak berinai lak ni... bile ler time gee nak sampai ye..? hehe.. ^^

amalina baharuddin said...

ekeke .. gee , akan dtg le tu :)
sabar2 .. ema pening2 ni pikir sal kawin .. selagi xsettle , xtenang oo :)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

tempah kad ok la 3 bulan sebelum majlis

amalina baharuddin said...

ok gak 3bulan kn ? mjlis bln11 , tgh bulan depan , leh start wat dh :)
pas raya leh edar...
yeay :) pening.

NugRuL SakuRa said...

cantik lg pakai kat jari la emma...ayu jerk nampak...hihihi...

amalina baharuddin said...

nughul sakura : tu la pasal .. tmbah2 kalu inai tu merah kn .. soweet je .. ekeke:)