Friday, May 6, 2011

Legend Hotel

asslammualaikum salam sejahtera kpd readers yg dikasihi ..

sihat ke awk2 smua?? Nak story sikit ngn u'ols .. Pas solat jumaat td , tgh ema duk feeling2 lagu disaat aku mencintaimu nyanyian dadali .. kalu nak download boleh amik kat SINI .. Jieha la minx tolong aku carikan lagu ni tadi .. Best utk org yang baru pas clash ;( Tapi aku layan je ..

Ok , sorry ema lari2 topik la pulok .. Ema leh gelak guling2 bile teringat balik cerita ni .. aiyak ..
Ceritanya cmni , selalunya , sebelum gi solat jumaat biey(encik tunang) akan call ema dulu && lepas balik masjid pun dia akan call .. Tapi hari ni x call la pulok .. penat den tunggu ni nok .. Ema pun text la biey .. Text nye berbunyi camni "hello darling , u xingt nak call i ke ? " Ok ema tipu lagi .. Ema xde la sekasar tu nk cakap ngn biey .. Ema just tanya "biey ktne?bz ke xsmpat call bb?"
Dia xbalas taw smpai skrg .. Risau+Sedih sikit .. Tiba2 lebih kurang 5min pas text biey, ada call in .. Suara perempuan .. Katanya nk cakap ngn EN MOHD FADHLI(biey) .. Aishh .. lain mcm je .. Ema pun dgn nada yg riang ria seperti selalu pun tnya , "ni sape ? dari mana?" Pastu die kata dari legend hotel .. pulok dah .. huhu "(biey da tempah hotel utk kiteorg bln madu ke?)" berangan jela kau ema !! Pastu ema ckp , dia xpakai no ni , knp call no ni ? (padahal dulu biey yg gne no ni.saja wat2 tnya) Pastu ema bagi la no biey yg mmg khas utk kwn2 & bsnes die je .. Pastu pempuan tu pun kata , "ok2 tq , ni saya tgh ckp ngn sape ye ? anak die ye??"
Ape kau kata ? anak dia ????? kaw tau x ini tunang dia ? huhu ,, tapi ema xkata la camtu depan2 die .. kurang ajar name nye .. Mmg ramai org kalu call ema msti ingt kn ema ni adik2 .. sbb suare ema mcm kanak2 rebena kate nyer .. Ok, xnk merungut . Sesungguhnya ema sgt bersyukur dgn kurniaan Allah swt ni .. hihi .. xsabar nk story kt biey ..yaww ! ok bye ;)

p/s utk readers : biey tu panggilan utk tunang saya ! kiteorg x pgil pon biey2 tu, hnya dlm alam maya ni je . peace .. ^__^

p/s utk biey : i love u darling .

2 comments:

irdayuhairani said...

..klaka la baca citer ema..betul la tu yer, en pak ya kite booking tuk h/moon?..bertuah cik ema..hihi..

amalina baharuddin said...

hehe ;) en pak ya xckp ape2 lagi .. tunggguuuuuuuu;)