Thursday, December 29, 2011

Review: Pelamin

Hari ni ema nk review pasal pelamin anganku musnah .. dekat ema xde byk picture pelamin ..
ada sikit je .. malas nk belek dekat softcopy OP bagi .. ada 4k kot gmbar .. xlarat nk belek .. ari tu tgk , xsmpai 1k dh nk muntah .. ok .. tipu je .. xde nk muntah pun ..

Pelamin ema xde la glemer mcm pelamin artis2 sume .. biase2 je ..
tp ema puas hati , family pun puas hati..
jom cuci mata tgk pelamin ema :D




dari kiri ibu,abah,encik suami,ema,abah&mama:D

Pelamin saiz khemah


&& itu lah hasil nya ..
Ok , selamat cuci mata .. ema nk sediakan makanan kat suami .. nk hidang cepat .. sbb jap lagi encik suami nk gi solat jumaat .. nti kite share gambar lagi ok !

hidup bersama selepas sebulan lebih berkahwin


Assalammualaikum readers :D
Sejak kahwin ni , ema asik repeat same words ..

'sayang , kite dh kawin kn ?'
'sayang dh jadi suami ayang kn ?'

Macam xpercaya je ema dapat berkahwin dengan orang yang ema cintai ..
Sepanjang hari senyum je ..

Selepas 1bulan 1minggu 3hari berkahwin , ema rasa banyak yang perlu ema belajar lagi ..
Antara yang ema dapat  belajar dalam masa 1bulan 1minggu 3hari ni ,
  • pasangan haruslah bertolak ansur
  • saling tolong-menolong
  • saling berkongsi cth: makanan , minuman , ema percaya bila kite berkongsi sesuatu dgn suami kita , hubungan tu akan lebih bahagia dan kita akan saling apreciatte each other...
banyak lagi yang ema nk share .. tapi suami dah lapar .. kite stop dulu sampai sini .. insyaallah , ema akan post lagi kehidupan selepas berkahwin ni ok .

mode : tersenyum lebar bila suami makan dgn selera apa yg ema masak :D

Solemnization Fadhli&Amalina

Salam semua... lame sudah xupdate blog ni.. bersawang & dh ade sarang labah2 dh pun ... bukan xnak update , cuma xde idea la lps2 kawin ni .. boley?? ok , ni baru dtg idea ... ahad lepas , ema dh amik gambar kt OP .. eksaited sungguh nk tgk .. xleh tunggu ari lain nk jmpe encik mizie...jom cuci mata :)






Monday, December 5, 2011

selesai sudah


Alhamdulillah..segala yg di rancang berjalan dengan lancar..terima kasih kepada semua yang menghadirkan diri.Minta maaf jika ada kekurangan sepanjang majlis berjalan.Tanggungjawab baru dan cara hidup baru,doakan hidup ema dan suami berkekalan hingga akhir hayat.Kepada abah dan ibu,adik- beradik,sanak saudara,jiran2 dan kawan2 yg membantu dari awal hingga ke akhir, terima kasih diucapkan. Jasa kalian amat dihargai :D

dapat gambar dari OP sikit2 .. nanti dh dapat byk2 leh share lagi kat sini .. :D

Saturday, November 5, 2011

#update 12hari lagi

assalammualaikum ..
disini , ema ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari raya aidiladha kpd readers yg dikasihi & seluruh umat islam di Malaysia ni ..
pagi duk umh kemas rumah je .. ptg ni baru nk pegi beraya di Saujana Utama Sg.Buluh (umah makcik)
mkcik , tunggu oke , anak menakan mu ni dtg nk perabih mkanan .. hehehe:D

deko meja makan

salam ..
hari ni pergi cuci mata kat parkson .. nk cari gelas yg tinggi ada cutting tu .. tapi xjmpe .. so beli gelas yg cutting mcm ema .. boley?
Pastu jalan punya jalan , baru teringat nk beli napkin utk meja mkn beradap .. xmahal , rm1.90 je .. balik rumah trus try lipat2 .. tah ape2 jadi nya .. trus google .. senang je rupanya nk lipat2 .. tp xjadi jugak .. mmg tgn xde seni .. nti nk mintak tlg cousin ema CIK SUE a.k.a manja .. utk lipat kan napkin & gubah meja mkn beradap .. kebetulan , manja amik course hotel&management kat poli kalu xsilap .. tenkiu darling .. nti hg nk kawin , kak ema lak yg tlg lipat napkin oke !
sini ema nk share serba sikit yg ema dpt kt encik google td ..

boleh la try usha kat sini :
http://www.napkinfoldingguide.com/

Arrow Napkin Fold

Bird Of Paradise

Bishop's Hat

The Crown Fold

Diamond Fold

Rosebud Napkin Fold

Cone Fold
nk mkn ketupat & rendang ibu wat .. eh ! blum raya lg ... :)

Sunday, October 30, 2011

#update 18hari lagi

bye2 OKTOBER .. welcome NOVEMBER ..
November ??
cepat sungguh masa berlalu .. rasa mcm mnggu lepas je 5.2.2011 (bertunang) .. dh bulan 11 kn .. kepada B2B yg akan berkahwin pada bulan 10 , selamat pengantin baru semua ye .. semoga berbahagia hingga akhir hayat ..
Baraka Allahu Lakuma wa Baraka A`laikuma Wa jamaah baina kuma fee khair ^.^

semalam ema  tempah lagi 200 helai kad .. sebab xcukup kad yg sedia ade ni .. xedar lagi pun area kawasan rumah ema ni .. utk relatives sume dh selamat diedarkan .. tempah kat GRAZINE jugak .. sebab dh selesa ngn grazine utk tempah kad .. dia pun dh knal ema .. senang urusan bila deal ngn team grazine ni ..tragedi oktober betul kn .. xpe , tu nama nye dugaan ..

18hari lagi ?
Hati ? nebes xterkata kot ..
p/s : mintak doa kalian semoga semuanya berjalan lancar ...

Saturday, October 29, 2011

#update 19hari lagi


biar betul 19hari lagi  ?

macam xpercaya je ..
ni baru balik fitting baju sanding ..
mnggu dpn pegi balik , fitting baju encik tunang pulak ..
alhamdulillah , abah bayar separuh dari pakej ema amik tu ..
alhamdulillah , syukur ..
^-^
ok lah , nk siap kan packing2 apa yg patut .. sok kawan2 ema nk dtg tlg2 ..

Monday, October 17, 2011

cadar&bantal kahwin


salam .
sekarang ni mood xde sgt nk update blog .. perubahan hormon kot .. wakaka .. gurau je .. skrg ema agak sibuk sikit .. sibuk tido .. setiap minggu ade je keja kena wat .. sabtu ahad kelmarin , ema sibuk mengecat .. very the busy dik nong oii .. cari2 barang yg sememangnya xkan penah cukup smpai la knduri nti baru xde dh kot nk beli ape2 .. abah asik tnye je , ape je yg xcukup lagi ?
ingt raya haji nti nk start deko n pasang2 lgsir sume utk bilik pengantin .. sbb bile dh nk dkat2 knduri tu , dh mls nk pikir sal bilik .. nk uruskan hal2 packaging lak ..
minggu lepas abah balik kampung ,, amik barang2 yg ade kt kampung mcm , senduk2 besar ,bekas letak nasi,mcm2 lah ... pastu tok(nenek ema) bagi bantal kekabu saiz XXL sbb sarung bantal ema saiz besar .. mmg standard size bukan camtu .. so terpaksa la buat bantal baru .. sedap sungguh tdo atas bantal kekabu ni .. besar dia leh 3org tdo atas 1bantal tu tau .. TENGS TOK ! i love u .. gigih nenek ema jahit bantal  masukkan kekabu sume .. belakang rumah tok mmg ade pokok kekabu ..
tp xsure ade lg x kekabu tu , dulu byk la..
Cadar utk bilik pengantin lak , ema beli kat parkson je..hrga pun murah..selesa sgt .. sbb bahagian bawah 100% cotton .. bahagian atas lak silk .. hrga RM160++.. Ema mmg request kat ibu xnak guna cadar yg byk manik2 & ropol2 sume .. sbb bleh guna 1kali je .. kalau yg kita selesa(cotton) leh guna byk2 kali :)

*tips utk beli cadar : make sure tgk dia punya thread count ..lagi tinggi angka nya , lagi sedap tido..eh bukan sedap tido , means lebih comfort la .. hehehe .. ema punye 338thread count .. (berbaloi la dgn hrga kn yg murah & thread count yg tinggi) .peace.
cadar pengantin beli kat parkson

kasih nenek pada cucu .. bagi bantal kekabu saiz XXL

Sunday, October 9, 2011

tragedi oktober

 ni borang kebenaran utk lelaki .. (encik tunang punye )
DILULUSKAN..
senyum jap sebelum sedih pulak.
pasni , settle kan borang ema , pastu baru leh anta kt naib kadi .. pastu tunggu jela hari nikah .. byk prosedure nk kawin ni .. bukan senang rupanya..

****************
tragedi OKTOBER ni ha .. meh tgk kt bawah ..
1)betapa panjang nye labuh butang baju tu .. patutnya , paras2 poket tu je .. kalu encik tunang pakai , smpai ke perut jadinya ..
2)dahtu , jahit tepi tu kedut2 .. xkemas
3) kalu tengok betul2 , kolar tu senget ..

semalam gi taiping(umh encik tunang) utk fitting baju majlis bertandang .. ema bawak la bju nikah utk encik tunang pakai masa nikah nti , nasib baik lah ema teringat nk bwk nk suh encik tunang try .. rupanya , senteng !! ok , terdiam jap pas tgk dia pakai .. dgn dia punya belah butang tu smpai ke perut encik tunang .. betapa labuh nye tailor tu potong labuh butang tu .. sabar jela ..
tgk muka dia mcm sedih je nk pakai .. terus ema ckp , xpe lah , nti kite beli kain lain , & wat baju melayu baru ok .. && baju melayu yg senteng & xsemenggah tu, simpan je wat kenangan .. nk pegi complaint , ema xreti la nk complaint2 ni .. rela beli baru ..tadi gi tempat beli kain nikah ari tu , nasib baik la jumpa kain yg sama .. syukur alhamdulillah ..

wanita yang kau pilih

makin dekat nak kawin ni , makin jiwang lah pulak .. sekarang suka sgt dgr lagu ni & dedicate kt encik tunang .. kadang2 siap nyanyi dlm fon :)
(suara sy xsdap tapi encik tunang kata sedap)
baru balik jumpa encik tunang smalam .. try baju utk mjlis bertandang .. biru ! sy jatuh cinta ngn biru skrang,tgk blog ema,biru kan ??

masa ni encik tunang xperasan ema snap pic dia .. tgh fokus sembang ngn ibu :)

Jom kita layan lagu yang mengusik jiwa ema :)
wanita yang kau pilih ..
p/s to encik tunang : thanks syg sudi layan kerenah org&terima baik buruk org ni ..time kasih byk2..

I Love You Mohd Noor Fadhli Bin Nisman :)


Wanita Yang Kau Pilih

Malam selalu panjang
Di waktu aku merindukanmu
Kau bisa menjaga aku
Hingga diriku merasa teduh

Aku seperti kamu
Menginginkan dan memerlukanmu
Karena kita tak mampu
Selalu pergi menjauh

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu
Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku

Aku percaya penuh
Kau kan buatku bahagia
Karna cinta tercipta
Datangnya dari dalam hatiku

Kau jadikan aku ini
Wanita yang kau pilih
Untuk jadi kekasihmu
Dan kau pun tlah aku minta
Setia sepertiku

Tuesday, October 4, 2011

diy ke-2

hari ni , biar gambar yang menceritakan segalanya..








Sambil menjamu selera , tetamu leh la cuci mata dgn pantun2 kat atas ni ..
DONE :)

Thursday, September 29, 2011

deko bilik pengantin

last sunday balik manjung , pegi kenduri , pastu pegi kedai lampu , beli ini , utk deko bilik pengantin .. murah je , 1=RM49 .. ada yg lampu tinggi design sama jgk , cuma nye , yg tinggi tu xsesuai utk bilik ema , sebab bilik ema kecik je .. maybe sesuai utk ruang tamu ..


lampu ni , ema letak kat side table .. pastu letak frame gmbar kami je kot .. plan asal nk letak bunga rampai kt meja tu , tapi dh beli lampu meja tu , terpaksa abaikan plan asal ..

sok sabtu ema round d world sbb nk gi anta kad kawin utk sedara mara yg jauh2 dulu .. dh masuk 1/10/2011 dh .. mule2 gi behrang rumah mak lang , batang kali , bukit beruntung rumah kak umi & rawang utk amik doorgift :)


gambar ni gmbar minggu lepas kt manjung , kiteorg kuar cari kedai fotostat , encik tunang serahkan borang kebenaran kawin kt sy pada ari sabtu , kelmarin , sy return balik kt dia sebab xlengkap lg .. hai lah borang , bile nk selesai ni ..
ohh encik tunang , saya rindu awak lah .. jumpa minggu depan k:)


Wednesday, September 28, 2011

bunting siap

salam jumaat :)

30Sept2011 sudah .. makna nye lg 49hari lagi ema bakal bergelar puan .. sekarang panggil cik lg taw ..
semalam bunting sampai .. ema buat utk 2belah pihak sekali .. so , totally rm70 inc postage .. wat kat cheapcheap .. bagus deal ngn kak fasihah ni .. cepat je design siap .. tabah sungguh dia wat bunting ni .. sabar layan kerenah cust mcm ema ni .. hehe .. design kt cheap2 ni up to date .. sbb tu ema suka ..

biru tu utk belah encik tunang , pink tu utk belah ema ..


to aisyah , ema dah dapat dh hadiah dari aisyah .. soweet sgt taw .. hari tu ema ade masuk contest ni anjuran aisyah la :) dania pun berkenan ngn rantai cute tu .. thanks aisyah utk gift yg kiut miut ni .. lain kali wat contest lg ye , ema nk masuk lg :)


p/s : utk kina , & utk sape2 yg bakal melangsungkan perkahwinan minggu ni ,selamat pengantin baru ema & encik tunang ucapkan .. semoga bahagia hingga ke akhir hayat .

p/s utk encik tunang : terharu lh syg snggup bgn kul 3 pagi td jawab call ayg sambil nyanyi lagu epi bsday utk ayg .. sbb kul12 ayg tdo awl & silent phone sbb tu xjwb call syg..kikikiki:)

Wednesday, September 21, 2011

bunga rampai

tengahari tadi , abah balik makan tengahari kat umah .. bawak balik 1 bungkusan besar dalam plastik .. seingat ema , ema suh abah bawak balik photostat ic 4 keping je utk borang wali.. tapi bawak balik lain lak .. bukak2 bungkusan , nahhh ... bakul besi .. abah kata ada supplier bagi hamper , abah bawak balik bakul je .. ema tnye , isi nye mane ?? haha , abah gelak je .. kuang3x.

ni la bakul tu .. warna gold .. tapi kalau nk letak bunga rampai , kena lapik dulu kt bawah tu ..

candle & perfume tu dh beli masa puasa ari tu..mmg beli utk majlis ema nti..

warna gold bakul besi ni .. cantik gak .. abah bagi idea letak buah kat meja pengantin , ibu lak bagi idea suh letak bunga rampai .. pikir2 balik , kalau nk letak buah , perlu 3lg bakul yg sama .. so , ema decide letak bunga rampai je .. tq abah utk bakul yg menarik tu :)

ema dah beli pun candle ngn minyak wangi utk drop kn sikit kat bunga rampai tu .. pengsan nk rincik2 bunga rampai nti .. xpe , ema ade askar2 yg akan tlg rincikkan daun pandan tu nti .. tengs kawan2 :)

diy pertama

hari ni , ema sempat diy centerpiece utk meja mkn pengantin:)
puas hati sgt dpt diy walaupun hasilnya xbrapa nk cantik mcm org lain wat , tapi ema tetap puas hati .. byk ema nk share kt blog ni makin dekat nk kawin ni kn ..
jom cuci mata .. :)

ni pantun2 untuk diletakkan di bahagian meja makan utk keluarga belah lelaki..
boleh makan sambil berpantun taw..

*source of pantun : encik google.tima kasih

pic yg kat atas ni pulak , utk letak kat meja mkn pengantin.. ilham dpt dari puan xora , puan xora wat raja & ratu utk meja santap raja sehari , tapi , ema letak sign selamat datang..
seterusnya , ema akan pacakkan kt bunga centerpice .. nk tau rupa nya .. tunggu k..



Tuesday, September 20, 2011

baju ibu & abah pengantin

khamis lepas , ema balik manjung sebab jumaat kn cuti 1malaysia:)
mmg kiteorg 1family , kalau cuti lama, cam 3ari ke , akan balik manjung .. pas asar gerak , sampai sungai besar , singgah jakel jap nk cari baju abah&ibu .. theme wedding ema kn grey in pink , ema & encik tunang akan pkai grey , tp family sume pakai pink ..
mula2 , abah xnak sgt pink .. sampai sana ema cari kan pink yg xberapa gedik sgt .. so , dapat la mcm kt bawah ni .. hehehe ..


utk along & adik , dorang nk pakai T-shirt je , so , nti ema nk cari t.shirt yg berkolar kaler pink utk both of them .. baju abah ready made , hrga pun ok rm150 inc sampin n butang baju melayu .. baju ibu lak kena tempah , kain pasang rm80 sepasang .. baju abah & ibu utk malam nikah xdpt lg .. baju mereka utk majlis bertandang pun xdpt lg .. mnggu dpn pulak cari kat jakel s.alam..
family cousin2 n mak2 sedara ema , ema dah ckp ngn dorang , utk pakai pink gak:)

kad kahwin dari b2b kina dah sampai:)


tengahari tadi ema dapat kad dari b2b kina:)
cepat2 call encik tunang ajak gi pahang..die kata jauh nye..tp ema pujuk2 die sbb xpenah pun gi b2b nye wedding .. utk kina , insyaallah kalau xde aral , ema n encik tunang smpai k..
semoga smuanya berjalan dgn lancar hendak nye ..
aminn..

59hari lg ? mcm xpercaye..

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday #1


cik auni kawan saya yg sgt baik .. thanks tlg lipat2 kad utk kwn awak yg sgt pemalas ni :)
65hr lg ~

Wednesday, September 7, 2011

almari bilik


lagi 71hari .. OMG .. prasaan? tah .. gementar , gembira , takut , malu , segan , marah(xkurus2 lg) , smua nye ade .. ok , xnak cakap sal perasaan dh .. nti gile .. ekeke ..

  • borang nikah , in progress .
  • baju nikah , 15hb ni amik .
  • baju bersanding , next week fitting baju.
  • kad kawin , tgh lipat2 n tampal nama n alamat utk tetamu.
  • baju ibu & abah pun xbeli lagi .. this week baru nk pi cari kain.
  • doorgift , hujung2 syawal baru nk amik kt kdai .. sbb takut umh pack dgn doogrgift tu ..
  • ohh jiwa xtenteram .. nk tdo mlm pun xlena .
  • setiap minggu gi kenduri kawin , cmne nk kurus ?



ni la almari bilik ema yg ema nk tunjuk kt u'ols tu .. ari tu pintu kecik kt atas tu pecah cermin nye .. so , mintak tukar yg baru .. amik masa sebulan gak la baru dapat yg baru .. abaikan barang2 yg messy kt almari solek tu .. best almari tu .. byk compartment .. barang2 ema je dah penuhkan almari tu .. almari ni tinggi .. kalu nk simpan barang kt atas tu , kena panjat krusi ..
almari tinggi ke ema xcukup ketinggian ek?
abaikan lg..

ema suke bace entry ni yg di post kan xora .. label perkongsian hidup xora ni , ema slalu jadi kan rujukan .. bagus taw utk pasangan2 yg baru kawin ni .. insyaallah pas kawin nti akan dipraktikkan ..


Thursday, August 25, 2011

Contest-Happy Giveaway by Si Budak Kurus


1. Buat entry yang simple, WAJIB letak tajuk Happy Giveaway by Si Budak Kurus

2. Letak banner ni dalam entry korang dan linkkan banner ini ke entry ini. TAK PERLU letak di sidebar.

3. Like FanPage ni

4.TAK WAJIB FOLLOW blog Si Budak Kurus ni ..


5. Kalau dah siap boleh tinggalkan LINK DI KOTAK KOMEN ENTRI INI / FANPAGE Si Budak Kurus atau Ninie Azriena's diary .

6. Pemenang akan dipilih oleh random.

7. Mudah kan ? So , mari la join beramai2.

8.Hadiah die , menarik taw !! nk tau ? klik la banner diatas.

TARIKH TUTUP : 30 AUGUST 12.00 a.m

Tuesday, August 23, 2011

"about me"contest by aisyah

rasa2 macam nk join contest aisyah la :)
cuba nasib je ni .. hehe .. tajuk contest ni "about me" ..



"about me"


Nama penuh : Noor Amalina bt Baharuddin

Tarikh Lahir : 30 sept 19--

Tempat Lahir : Seberang Perak ..

Cerita di Sebalik Tempat Lahir


Cakap pasal tempat lahir ni , sangat la dramatik :)
Ema lahir masa orang tengah sibuk2 nk kenduri .. Time tu kat umh nenek ema,kenduri kahwin mak njang&&mak teh ema .. Malam orang sibuk2 wat keja nk kenduri , ema pun sibuk nk kuar dari perut .. kelam kabut la orang kampung time tu .. Mak2 sedara && nenek2 sedara smua kelam kabut la .. Yela , msa tu dah malam sgt, at last , lebih kurang kul 1am 30Sept19-- , ema pun lahir la ke dunia ni .. Sekarang ni , bila pegi kenduri2 kahwin , sape2 , mak2 && nenek sedara , smua cakap , ni la baby kenduri kahwin :)

Soal Hati && Cinta


Cakap soal hati, ema dah bertunang 5Februari2011 lepas .. Insyaallah 19.11.2011 ni kami akan diijabkabulkan.. So , I've taken with someone yg benama Mohd Noor Fadhli ..
Cakap soal hati lak , ema dan encik tunang start berkenalan pun masa kenduri kahwin jugak .. Hidup ema mmg berkait rapat ngn kenduri kahwin kan ? hehehe ..
Masa kiteorang start kenal2 tu , ema kenyit2 mata kat die .. hehehe tipu .. Masa ema kenal ngn die , die bagi bisnes card(name card) die kat ema .. So, start tu , ema bermesej2 an la ngn die .. smpai la skrg .. we both xdeclare pun tarikh couple , so , kiteorg amik tarikh kenduri kahwin tu sebagai tarikh rasmi kiteorg .. && fyi , encik tunang ema tu ada lah cousin ema .. kirenye , mama encik tunang dengan abah ema adalah spupu , so , we both adalah , dua pupu la .. ekekeke :)

Makanan Kegemaran


Ok , stop soal hati && cinta ema .. Now , we talk about makanan kegemaran :)
Ema teramat suka masakan nasi kenduri kahwin !! Teramat lah suka , sampai , sapa2 yg wat kenduri kahwin , ema akan pegi .. Kebanyakan org mude2 (cewah) macam ema ni xsuka pegi kenduri kn ? Cth nye , kwn2 yg sebaya ema , dorang xpenah follow mak2 dorang pegi kenduri , tapi ema ikut je ibu ema pegi umh orang kahwin walaupun dekat2 ngn umh ema sebab nk makan nasi kenduri kahwin pnye pasal .. Ema xpenah jemu pun makan nasi kenduri kahwin ni .. So , sape2 nk wat kenduri kahwin , jemput la ema .. hehe :)

Encik Tunang describe about Ema :)

* comel
*sangat manja
*sangat degil
*terlebih mengada2
*kuat tido
*kuat makan
*suka merajuk
*suka kena pujuk
*ego tinggi menggunung
*suka makan nasik kenduri kawin
*high mentenen
*kuat shopping
*suka perabih duit utk benda yg bukan2
*suka tengok cerita melayu & jiwang2
*suka mengarut
*romantik
*pemalas



Family Describe About Ema

*pemalas
*kuat tido
*gemok
*suka seluar pendek dalam umh
*kuat shopping
*suka paw org(my family je ok)
*suka bangun lambat
*suka masak tapi xdapat tandingi ibu

Ema Describe About Ema

*kuat tido .. xleh mis tido .. rugiii :)
*malas .. ade masa ema malas , tlg la jgn kaco .. ekeke
*suka penting kan orang yg ema sayang .. exmple , family , tunang , bakal family in law , && kawan2 rapat ..
*suka makan ? suka la jugak .. ekeke :)
*suka shopping .. yup . of coz:)
*gila handbag branded .. yg lain2 xkesa sgt .. handbag je pnting .. xtaw nape ..
*suka handbag , almari baju yg byk compartment
*suka lipat baju
*suka mengemas
*suka masak
*suka menyanyi
*suka bercakap sorang2
*suka senyum sorang2
*kuat berangan
*suka GCB & Prosperity Buger damn much !!
*suka mengeliat


Kawan2 talk about Ema

*kelam kabut
*xpandai naik train
*xreti berdikari
*kuat nangis
*mulut becok