Wednesday, December 1, 2010

::pengsan ditempat kerja::

assalammualaikum....


hari ni , aku MC.. gara-gara excited sgt nk OT sbb dah hujung bln , n gara2 nk diet sb nk jmpe my hubby this weekend, ak pitam kt tmpat kerja .. hehehe =)) ceritanya mcm ni, time pagi sblum g kerja tu , aku dah brk1st kt umh, mkn sekeping roti n white coffee siap .. dh smpai kerja dlm kul 0815 , mber2 ak ajak g brk1st lg kt kantin,, ak dgn kemalasan nya mnjawab, "ohh , korang g lah dlu , , aku dah mkn kt umh td" pastu tinggal la aku kt meja n wat keja sorang2 .. pas dorang dah blik dari break1st tu, ak dah rasa lain mcm... muka aku dah start pucat2 ,, time tu dlm kul 10pg,, tekak aku dah rasa loya semacam,, aku g toilet , , pastu xnak kuar,,, mata ni dah tahan nangis dah,, pastu aku sambung blik wat kerja,, dlm10lebih camtu , aku dah xthn sgt,, g toilet ade org lak ,, smpai aku terduduk kt tepi toilet tu,,, pastu ramai yang berkerumun kt tepi aku ,, terharu+malu+takut+sedih ... yang aku ingt MALA tarik tgn aku ,, nk bawak ak g klinik la konon nye , , akibat ego dan teramat malu , ak dgn bongkak nye ckp aku leh g sendiri .. hehehe.. aku pon g klinik ... nah , dpt 1 injection ,,, hadoi .. MR THOMAS siap offer lg nk call abah suh anta aku blik , , tp aku tak nak ,, takut abah bz lak .. aku pon blik la sndiri naik motor , , dahla panas ,, hampir pengsan lagi diatas motor .. smpai je umh trus nangis ,, hehehe ,, call biey pon nangis2 .. die gelak je kt aku sbb kena inject .. hehe.. blik umh ,, teru terkeluar je ape aku mkn pagi td ,, mlm nye abah bwk g klinik ,, rupanya , aku keracunan ...

"biey syg ,, cant wait for this saturday"