Sunday, November 14, 2010

Saya baru pulang dari TESCO, PASAR MALAM , lepak jap kat SANTAI,, nk berjalan memandang gelagat orang n sambil2 tu teman ibu membuat persiapan untuk menyambut aildiladha.. tekak ni terasa nk mam laksa.. Tapi wallet tertinggal dalam kereta, alahai,, terliur je rasa,, Masuk je dalam kereta,terus mintak ibu wat laksa sok.. 'Promise taw ibu'....Tibe2 ujan lak . . adoi . . baru nk tenangkan fikiran , , sok dah keja.. tak tahu lah kenapa rasa sangat malas nk g kerja.. Mungkin sebab keadaan kat sana kot.. Tersangat lah tak selesa dengan perangai pekerja2 disitu.. Mengarah orang pandailah sangat..Tapi diri sendiri?? Tapi takpelah.. Saya akan memekakkan telinga dan membuat kerja saya sendiri tanpa menghiraukan orang2 disitu.. Saya ingin mencari rezeki dan pengalaman.. Bukan nye nk cari gaduh kn ... "Ema, tabahkan hati, pandang kehadapan..."

"Special THANKS to my love MOHD NOOR FADHLI yang tak putus2 memberi semangat untuk terus bekerja disitu . . Biey,thanx coz lending ur ears to hear my problems.."