Monday, August 30, 2010

emma addicted of


"hehe . . mari berkongsi cerita . . hari ni hari ke 20 puasa . . lagi 10 hari lagi umat islam akan mnyambut syawal . . dan ramadhan akan berlalu . . pasti hati ini akan merindui ramadhan yg mulia . . semoga tahun hadapan , aku berpeluang lagi untuk merasa kehadiranmu ramadhan . . "
hari ni , ibu masak nasi ayam . . which is , feveret ak . . tak taw nape , obses sgt ngn nasi aym . . hehe , , selama aku hidup ni , aku obses dgn 2 benda . . iaitu , NASI AYAM , dan BABY LOTION . . kalu abah beli nasi aya je , aku la org pertama tersenyum , hehe . . benda tu nasi ayam je pun , tapi ,senyum aku smpai ke telinga . . haha . .
yg lotion lak , tak kisah la baby lotion ke ape , , asalkan lotion . . hehe . . cam pelik2 je aku ni . . hehe . . wat masa skrg ni , ade 3 botol lotion yg aku beli , tapi tak usik lg . . yg 500ml lak tu , , smpai bising2 la mulut ibu . . mana tak nya , pntang npk lotion , msti bli . . penah la , time tu aku amik driving test . . pastu kena thumbprint , then aku pnye thumb tak dpt dikesan , cam tak npk , , ibu kata , kulit aku makin nipis , sebab nya , asik pakai lotion je . . pastu , aku tak bleh potong bawang byk2 , aku nye jari akan pedih sepedih nye . .

tapi , aku tetap akan memakai lotion . . kerana lotion akan membuat aku berasa lebih selesa . FULLSTOP .