Friday, August 27, 2010

sentimental value

hyep =)
hari sabtu , , ? tak plan nk g mane2 ari ni , maybe kt umh je kot . . pas sahur td trus tak bleh nk tdo , , belek2 gambar lame , tersenyum aku bile tgk gmbar nih . .
comel nye lah budak nih . . hehe . . ni la gmbar aku time baby . . belek2 folder yg bersepah2 td , terjumpe la gmbar budak cute miut ni . . time ni tak ingt lah bape umur ak , , maybe dlm 6-8bulan maybe . . yg isap jari aku tu plak , along (abg ak) . . nk dkat same besar dh aku ngn along time tu . . syg gmbr ni , , gmbr time baby pun dh byk ilang . . cam tak same je muke aku time baby ngn skrg . . prubahan dari segi warna kulit amat ketara disitu . . hahaha . . anyway , along , bile hang tgk pic ni kt blog ema , u must proud wif me huh . . huhu . . at least ade yg smpan gmbr hng time kcik2 . . sentimental value tinggi ni . . hehe . . suke2 . . ^_^

cinta

hyep;))

jika kita diberi peluang untuk diberikan kemaafan , gunakan peluang itu dengan sebaik nya , kerana , peluang itu adalah satu kepercayaan . . kepercayaan yang terakhir . . jika kita bercinta , jadikan percintaan itu antara yg terindah berlaku di dalam kehidupan kita . . percayalah , jika kita bercinta dengan sejujurnya , pasangan kita pun akan turut berlaku sejujurnya pada kita . . cintailah dirinya seikhlas hati kita , kerana , bila kita ikhlas pada hubungan itu , kita sendiri akan merasakan hasilnya yg ckup membahagiakan . . jadilah diri kita yg sebenarnya , kerana , jika kita berpura-pura dalam hubungan , apabila ia terbongkar satu persatu , ketahuilah bahawa , pasangan kita akan berasa kecewa sekecewa nya walaupun ia tidak menunjukkan pada luaran , pada dasar hatinya , hanya dia yg merasai . .
Bukan semua orang sukakan kekasihnya sentiasa disisi.jadi , berdikari lah , kerana ,, bila kita pandai membawa diri , kita akan disenangi , bila disenangi , pasti pasangan kita bangga pada kita ! berikan sedikit kebebasan pada dirinya ,  pasti kita akan lebih disayangi kerana bersikap tolak ansur itu tersangatlah penting didalam satu perhubungan . .

sekian terima kasih ,

sayang-sayang ku ;))

hye;))
"as we go on . we remember , all the time we , had together . . As our life change , come whatever , we will still be , friend forever . ."

entry kali ni , ak nk knalkan kwn2 ak , yg pling ak syg . . . . 1st meet kt Sekolah Menengah Teknik Kuala Selangor . . . pastuh , kiteorg start berkenalan . . 1st ak jmpe ZATIE n FARA . . pastuh , mak ak pon start brkenalan ngn mak zatie . . hehehe . . mak zatie , pnah ckp , ak ni smbong . . huhu . . tak kenal , maka tak chenta . . . hihi . . pastu , naik klas , terjmpe lak ngn IDA , , klakar . . muke die , perghh . .bajet gile . . hahah . . aku tanye la , PMR dpt bape , , die pon dgn bangga nya ckp 4a . . ak ngn zatie n fara btl2 la caya . . pastu , time pertengahan semester , baru kantoi , die dapat 1a je kot , , lupe lak ak . . huhuhu . . pastu , kenal la ngn MAYA . . dak kecik cilik . . cerdik . . n bijak . . comel lak tuh . . die la adik kami . . hihi . . ;)) pastu , ak ditempatkan di dorm bersama yana n zatie . . time tu la ak start kenal YANA . . hihi . . time tu mak yana ade kat dorm , , aku nangis je kt dorm tu , pastu mak yana ckp , jgn la nangis . . biasa la tu kna tinggal . . hehehe . . malu nye time tu , , hehehe . . pastu , time maghrib , kiteorg g surau SMTKS . . time tu maya bawak NISA . . Nisa ngn maya dh knal since dorang kt STARP dlu . . So ,start dari 23hb febuari2006 itu lah bermula hbungan persahabatan itu sehingga lah skrg , semoga hubungan ini , kekal selama nya . . TUPAI , i love u forever . . jgn lupa 12.12.2012 nti . .

<.maya.nisa.ema.fara.zatie.yana.ieda.>