Tuesday, August 24, 2010

demam oh demam ! !

hye ;))

ari ni , , baru start demam yg melampau2 . . huhu . . sgt lah tak larat+sakit kepala=rasa nk baring jer . . huhu . .
takpe lah , mungkin ujian dibulan pose ni kn . . pagi ni as usual , , ak bgn kul9 , , then mandi , siapkan mkanan bg yg tak berpuasa , , huhu , danish n dania , sgt nakal hi ni , mnguji kesabaran ak . . hurm . . tp , pape pun , aku tetap cyg they all . . pagi td gak , aku dpt call dari ayh aku yg mnyatakan ayahanda FIZAH OMAR , merangkap kwn baik ak yg telah kembali kerahmatullah . . marilah kite bersama2 sedekahkan alfatihah kpd allayarham ayahandanya smoga roh nya ditempatkan dikalangan org yg beriman . . kesian kt fizah , , smoga dia tabah mnghadapi ujian di bulan RAMADHAN ni . . fmly ak ngn fmly fizah sgt baik , , dlu dia tinggal dihadapan umh ak , tp , time ak form4 die ikut famly dia pindah kat N9 . . harap dia tabah mnghadapi ujian ni . . aminn . .

d'1st coretan hatiku . .

assalammualaikum . . .

hurm . . ni la 1st thing yg ak dpt coretkan . . ak tak biasa sgt menulis , tp suka sgt menulis . . memandangkan ak tgh mengaggur skrg , so ak tade pape nk wat kt umh kan , jadi , lebih baik ak start wat menda yg lebih berfaedah ckit , , cm blogging ke . . hihi , , at least ade cket bnda yg bleh ilangkan bosan ak . .
thanks to
FARHANA SARI & also KHAIRUL AKMALL
yg rela mngajar ak serba ckit sal bloging . .
almaklum lah , saya budak baru blajar . . hehe . .