Monday, December 6, 2010

tentang kita ..

sayang . . ingt tak lagi first time kita bertegur ? hehe .. rasa mcm klakar lak time tu .. time tu kenduri kt rumah pak ngah ayg .. syg tegur ayg kurus time tu .. hehe .. yela kurus , sbb baru pas operation .. sekarang kurus lg tak syg ? hehe .. syg , ingt x , syg asik pndang2 ayg je time tuh .. hehe .. malu taw .. ingt x malu ke org pndang .. nk watpe sume tak kena .. syg , ingt x , syg bg ayg bsnes card syg .. ayg pun suke sgt time tu .. time tu , kebetulan kite tgh single ,, syg pun baru pas kecewa .. ayg pun same .. pas dh bertukar card , syg pun blik taiping .. syg taw x,, time tu ayg dh start rindu syg .. start 30MEI2009, kite start bermesej-mesej an .. time tu hati ni berbunga2 je .. tak taw lah syg mcm mne .. kite pun tak pernah declare pun .. terus bersyg-sygan ..cewah..jiwang lak..
Syg , kalu syg nk tawu , ayg teramat syg kn syg .. sbb syg pndai jaga hati ayg, pndai wat ayg gelak,suka layan kerenah ayg,manja,syg xsuka marah ayg,syg xpnah tinggal solat,syg sgt handsome(sumpah xtipu),syg yang sangat mementingkan kluarga mbuatkan ayg respect syg..
ni lah MR FADHLI emma.. baru nk publish kt u'olz
Syg, thankx sgt sbb bahagiakan ayg, ayg janji akan bahagiakan syg.. Ibu n Abah dh suka syg, dah trima syg mcm anak dorang sndiri, ayg harap sgt kita bahagia.. xsggup rasanya berpisah dgn syg.. Susah sgt ayg nk trima sesiapa .. Ayg dh terlalu mnyayangi syg, sgt mnyintai syg.. Setiap kali solat , xpernah putus ayg berdoa supaya hubungan kita direstui keluarga .. Memang ayg jauh lebih muda dari syg .. Tapi ayg mampu memahami syg, dan syg pun sgt memahami ayg.. Syg je yg layak uk membimbing ayg.. Ayg harap tiada yg mnghalang hubungan kita ni syg.. Hari ni , maal hijrah , dah masuk 1432h .. semoga tahun ni mmbawa seribu barakah kpd kita syg .. aminn ....