Friday, October 29, 2010

penat+letih=pengsan

alam pekerjaan yg amat memenatkan . . tapi demi mncari rezeki kna lah berusaha keras . . even aku baru masuk pun , dah byk bnda yg aku blajar . . belajar cara berkomunikasi dgn baik , , terutama dgn org yg lebih berusia dari aku . . tambah2 lak , tpat kerja aku tu , kbanyakan nye lagi dewasa dari aku , , takkan aku nk layan dorang cam aku lyn kwn2 aku . . diorg byk pngalaman . . mcm2 yg aku blajar dari mereka . . walaupun kdang2 tak leh ikut , tp berkat kesabaran , dpt gak aku mngawal . . sementara aku nk dpt kerja tetap , aku wat la part time , susah btul nk dpt kerja skrg ni , ,
p/s : kalu ade kerja kosong , plz inform me . tq =)

No comments: