Friday, August 27, 2010

sentimental value

hyep =)
hari sabtu , , ? tak plan nk g mane2 ari ni , maybe kt umh je kot . . pas sahur td trus tak bleh nk tdo , , belek2 gambar lame , tersenyum aku bile tgk gmbar nih . .
comel nye lah budak nih . . hehe . . ni la gmbar aku time baby . . belek2 folder yg bersepah2 td , terjumpe la gmbar budak cute miut ni . . time ni tak ingt lah bape umur ak , , maybe dlm 6-8bulan maybe . . yg isap jari aku tu plak , along (abg ak) . . nk dkat same besar dh aku ngn along time tu . . syg gmbr ni , , gmbr time baby pun dh byk ilang . . cam tak same je muke aku time baby ngn skrg . . prubahan dari segi warna kulit amat ketara disitu . . hahaha . . anyway , along , bile hang tgk pic ni kt blog ema , u must proud wif me huh . . huhu . . at least ade yg smpan gmbr hng time kcik2 . . sentimental value tinggi ni . . hehe . . suke2 . . ^_^

No comments: