Saturday, August 28, 2010

MorNing =))

bangun je tido pagi ni , aku tibe2 teringat kt kwn ak . . hurm , agak nye , diorang pun rndu aku kot . . hihi . . start knal diorang since 2thun lpas kot , , dari awal sem lg , , sayang sgt ngn dorang , , mmg da mcm adek bradik dh , , skrg pon still lg hangout bersama , ,tp tak mcm dlu la . . skrg masing2 da ade khidupan sndiri . . =)
ni jieha . . ak start kwn ngn jiha dari sem1 lg . . die tersangatlah best , , tp ujung sem1 kiteorg pnah gadoh jap , ,time sem2 mmg tak bertegor lgsung . . . . tp start sem3 , dah ok , , smpai lah skrg . . gmbar tu , time baru2 ni , , time tu ,  g shopping raya ngn die . . jiha ni , npk je kasar , tp sbnarnye , die baik , , baik sgt . . . =)



ni lak , atie . . hehe . . die la baik ngn ak , , dari sem1 smpai sem4 . . even ak ade sakitkan ati die , n die ade sakitkan ati aku , aku n die tak pnah pun amik ati , , kiteorg tak pnah gadoh . . syg kaw sgt . . kalu majuk2 tu ade la , tapi tak pnjang . . skejap je dh ok . . ^.^






2 comments:

Hairil Rizal said...

Kawan baik mmg sukar dicari.
Bila dijumpai jangan mudah lepaskan pergi. ;)

amalina baharuddin said...

hairil rizal , , betul tu , , , so ,kite msti la appreciate kwn kite seadanya , , =)