Tuesday, August 24, 2010

demam oh demam ! !

hye ;))

ari ni , , baru start demam yg melampau2 . . huhu . . sgt lah tak larat+sakit kepala=rasa nk baring jer . . huhu . .
takpe lah , mungkin ujian dibulan pose ni kn . . pagi ni as usual , , ak bgn kul9 , , then mandi , siapkan mkanan bg yg tak berpuasa , , huhu , danish n dania , sgt nakal hi ni , mnguji kesabaran ak . . hurm . . tp , pape pun , aku tetap cyg they all . . pagi td gak , aku dpt call dari ayh aku yg mnyatakan ayahanda FIZAH OMAR , merangkap kwn baik ak yg telah kembali kerahmatullah . . marilah kite bersama2 sedekahkan alfatihah kpd allayarham ayahandanya smoga roh nya ditempatkan dikalangan org yg beriman . . kesian kt fizah , , smoga dia tabah mnghadapi ujian di bulan RAMADHAN ni . . fmly ak ngn fmly fizah sgt baik , , dlu dia tinggal dihadapan umh ak , tp , time ak form4 die ikut famly dia pindah kat N9 . . harap dia tabah mnghadapi ujian ni . . aminn . .

No comments: