Thursday, December 30, 2010

2hari lagi

salam .. herm .. hampir berakhir sudah tahun 2010 .. boleh dikatakan semua yg aku inginkan hampir tercapai .. 80% beres .. cewahh .. 20% lagi postpone thun dpn .. boleh plak .. heee .. cakap pasal tahun baru ni , sudah semestinya kita masing2 start nk pasang niat utk memajukan diri supaya lebih maju , pndang kehadapan dn jgn menoleh kebelakang lagi .. cewahh dah mcm pemimpin rakyat lak ..
Ok kwn2 ... ape azam tahun baru korang ?


  • sudah semestinya ema nak hubungan yg lebih serius dlm perhubungan .. Jadi , kami telah membuat keputusan(masih dalam perancangan) utk bertunang pada tahun hadapan. insyaAllah .
  • sape taknak duit byk2 tol x ? hehe , ingat nk start simpan duit byk2 bwah bantal , eh silap , dalam bank .. hehe .. supaya tak dirompak .. Ingat nk start simpan dari tahun ni , tapi keadaan xmengizinkan . Loan mase study pon dh nk kena byr .. So , kena lah cari kerja .. Hadoi ..
  • ingin menjadi anak & isteri yg solehah yg taat kpd Allah , ibu&abah , serta suami .. xnak tinggal solat, nk bersedekah kpd org yg memerlukan..
  • nk menjaga hati semua pihak.. xnak melukakan hati orang lain .. ingin menjadi lemah lembut mcm nora danish(wahh)
  • teringin nk ada rumah sendiri.. &&& hidup kat rumah tu bersama yg tersyg ..


okie .. setakat ni itu je azam ema utk tahun hadapan , kalu ade lagi , nti ema update .. okie dear ?? harap ianya bukan sekadar azam , semoga ianya menjadi kenyataan .. weee~~

Tuesday, December 28, 2010

balik kg jmpe lalink

salam semua .. tgh boring2 ni , syg emma pun ngah dmm n xdpt nk call , ema belek2 album n terjumpa ni ,, lupe sgt nk upload kt blog ,, aiyak .. syg , cepat sembuh ye ,, rindu sgt lah ... utk ilang kn rndu , tgk lh gmbar2 ni .. hehe

kek bsday ibu yg ke-42 n ulangtahun perkahwinan ibu n abah yg ke-24


muka ak n syg tgh tahan lapar .. weeee .. thankx syg ikut kiteorg ,,


acara potong memotong kek .. lalala


Saturday, December 11, 2010

bila hati dah rindu

I LOVE YOU MOHD NOOR FADHLI
.
.
.
.
.


I MISS YOU SAYANG
.
.
.
.
.


susah la bila berjauhan mcm ni .. rasa nk terbang ke TAIPING je .. xde semangat nk kerja lah camni .. HADOI .. Parah nye ema ni ..



. azam 1432h & 2011 .

alhamdulillah .. sedar x sedar kita sudah melangkah ke tahun yg baru .. selamat tinggal 1431h .. welcome 1432h .. Dan tanpa disedari kita semakin hampir ke tahun 2011 .. Hanya tinggal beberapa hari saja lagi .. Xtahu lah knp xcited sgt nk tggu 2011 nih .. Mcm2 perancangan aku untuk 2011 nih .. Perancangan besar lak tuh .. hurm ... Nantikan ye .. Meningkat lagi setahun umurku .. insyaallah .. sebut pasal tahun baru ni , smua msti terfikir 1 perkara .. Iaitu 'AZAM' .. sebut pasal azam ni , ape azam terbaru korang ? sudah semestinya smua org mahu improve kn diri masing2 kn .. Harapan supaya hari ini lebih baik dari semalam dan esok akan lebih baik dari hari2 sebelumnya .. insyaallah ..

special 4 my hubby

To:: my dear darling

"syg .. td ayg kuar jalan2 ,, npk lak al ikhsan ,, trus npk ni , n terbeli lak ..baju couple kite yg kedua .. ayg xtaw syg suke x , tp yg ayg taw , syg msti pkai pnye kalu ayg dah beli kn .. Harap syg suka .. mood skrg tgh rndu gler nih .. hadoi .."





Monday, December 6, 2010

jalan2 di zoo taiping

tiket ke zoo taiping .. beli gune ic syg dpt discount 30% sbb syg org taiping =) winkk!!
ibu with syg =)) weee !! tgk lesung batu tu.. nyampah saye .. =(
burung flamingo =))


di belakang kami terdapat burung merak yg chantek =)

pic ni xbrape nk ready sgt .. huhu mcm hape tah.. tp cute ..

bg mkn rusa .. weee =))
syg... thanks sbb ikut kiteorg ! sbb abah mmg tak taw jln .. hari yg ckup pnat , tp best sgt sbb dpt spent time dgn syg .. trima kasih sbb layan kerenah ayg .. hehe .. ayg xnakal kn ? smoga ari tu dpt mngeratkan hbungan syg ngn fmily ayg .. sgt enjoy hari tu .. wlaupun zoo taiping xbyk haiwan sgt ..marah lak org taiping nti..ekeke..
nti , syg dtg sini , kite g zoo negara lak yew .. huhu .. snok nye ari tu smpai rse xnak blik rawang ..

tentang kita ..

sayang . . ingt tak lagi first time kita bertegur ? hehe .. rasa mcm klakar lak time tu .. time tu kenduri kt rumah pak ngah ayg .. syg tegur ayg kurus time tu .. hehe .. yela kurus , sbb baru pas operation .. sekarang kurus lg tak syg ? hehe .. syg , ingt x , syg asik pndang2 ayg je time tuh .. hehe .. malu taw .. ingt x malu ke org pndang .. nk watpe sume tak kena .. syg , ingt x , syg bg ayg bsnes card syg .. ayg pun suke sgt time tu .. time tu , kebetulan kite tgh single ,, syg pun baru pas kecewa .. ayg pun same .. pas dh bertukar card , syg pun blik taiping .. syg taw x,, time tu ayg dh start rindu syg .. start 30MEI2009, kite start bermesej-mesej an .. time tu hati ni berbunga2 je .. tak taw lah syg mcm mne .. kite pun tak pernah declare pun .. terus bersyg-sygan ..cewah..jiwang lak..
Syg , kalu syg nk tawu , ayg teramat syg kn syg .. sbb syg pndai jaga hati ayg, pndai wat ayg gelak,suka layan kerenah ayg,manja,syg xsuka marah ayg,syg xpnah tinggal solat,syg sgt handsome(sumpah xtipu),syg yang sangat mementingkan kluarga mbuatkan ayg respect syg..
ni lah MR FADHLI emma.. baru nk publish kt u'olz
Syg, thankx sgt sbb bahagiakan ayg, ayg janji akan bahagiakan syg.. Ibu n Abah dh suka syg, dah trima syg mcm anak dorang sndiri, ayg harap sgt kita bahagia.. xsggup rasanya berpisah dgn syg.. Susah sgt ayg nk trima sesiapa .. Ayg dh terlalu mnyayangi syg, sgt mnyintai syg.. Setiap kali solat , xpernah putus ayg berdoa supaya hubungan kita direstui keluarga .. Memang ayg jauh lebih muda dari syg .. Tapi ayg mampu memahami syg, dan syg pun sgt memahami ayg.. Syg je yg layak uk membimbing ayg.. Ayg harap tiada yg mnghalang hubungan kita ni syg.. Hari ni , maal hijrah , dah masuk 1432h .. semoga tahun ni mmbawa seribu barakah kpd kita syg .. aminn ....

Wednesday, December 1, 2010

::pengsan ditempat kerja::

assalammualaikum....


hari ni , aku MC.. gara-gara excited sgt nk OT sbb dah hujung bln , n gara2 nk diet sb nk jmpe my hubby this weekend, ak pitam kt tmpat kerja .. hehehe =)) ceritanya mcm ni, time pagi sblum g kerja tu , aku dah brk1st kt umh, mkn sekeping roti n white coffee siap .. dh smpai kerja dlm kul 0815 , mber2 ak ajak g brk1st lg kt kantin,, ak dgn kemalasan nya mnjawab, "ohh , korang g lah dlu , , aku dah mkn kt umh td" pastu tinggal la aku kt meja n wat keja sorang2 .. pas dorang dah blik dari break1st tu, ak dah rasa lain mcm... muka aku dah start pucat2 ,, time tu dlm kul 10pg,, tekak aku dah rasa loya semacam,, aku g toilet , , pastu xnak kuar,,, mata ni dah tahan nangis dah,, pastu aku sambung blik wat kerja,, dlm10lebih camtu , aku dah xthn sgt,, g toilet ade org lak ,, smpai aku terduduk kt tepi toilet tu,,, pastu ramai yang berkerumun kt tepi aku ,, terharu+malu+takut+sedih ... yang aku ingt MALA tarik tgn aku ,, nk bawak ak g klinik la konon nye , , akibat ego dan teramat malu , ak dgn bongkak nye ckp aku leh g sendiri .. hehehe.. aku pon g klinik ... nah , dpt 1 injection ,,, hadoi .. MR THOMAS siap offer lg nk call abah suh anta aku blik , , tp aku tak nak ,, takut abah bz lak .. aku pon blik la sndiri naik motor , , dahla panas ,, hampir pengsan lagi diatas motor .. smpai je umh trus nangis ,, hehehe ,, call biey pon nangis2 .. die gelak je kt aku sbb kena inject .. hehe.. blik umh ,, teru terkeluar je ape aku mkn pagi td ,, mlm nye abah bwk g klinik ,, rupanya , aku keracunan ...

"biey syg ,, cant wait for this saturday"

Sunday, November 14, 2010

Saya baru pulang dari TESCO, PASAR MALAM , lepak jap kat SANTAI,, nk berjalan memandang gelagat orang n sambil2 tu teman ibu membuat persiapan untuk menyambut aildiladha.. tekak ni terasa nk mam laksa.. Tapi wallet tertinggal dalam kereta, alahai,, terliur je rasa,, Masuk je dalam kereta,terus mintak ibu wat laksa sok.. 'Promise taw ibu'....Tibe2 ujan lak . . adoi . . baru nk tenangkan fikiran , , sok dah keja.. tak tahu lah kenapa rasa sangat malas nk g kerja.. Mungkin sebab keadaan kat sana kot.. Tersangat lah tak selesa dengan perangai pekerja2 disitu.. Mengarah orang pandailah sangat..Tapi diri sendiri?? Tapi takpelah.. Saya akan memekakkan telinga dan membuat kerja saya sendiri tanpa menghiraukan orang2 disitu.. Saya ingin mencari rezeki dan pengalaman.. Bukan nye nk cari gaduh kn ... "Ema, tabahkan hati, pandang kehadapan..."

"Special THANKS to my love MOHD NOOR FADHLI yang tak putus2 memberi semangat untuk terus bekerja disitu . . Biey,thanx coz lending ur ears to hear my problems.."

Saturday, October 30, 2010

For The Rest Of my Life

I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
And theres a couple words I want to say
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I…I`ll be there for you
I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my husband and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
And theres a couple word I want to say
I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you.....
p/s: love this lyrics damn much . . to my hubby MOHD NOOR FADHLI , this song is just for u . .

Friday, October 29, 2010

penat+letih=pengsan

alam pekerjaan yg amat memenatkan . . tapi demi mncari rezeki kna lah berusaha keras . . even aku baru masuk pun , dah byk bnda yg aku blajar . . belajar cara berkomunikasi dgn baik , , terutama dgn org yg lebih berusia dari aku . . tambah2 lak , tpat kerja aku tu , kbanyakan nye lagi dewasa dari aku , , takkan aku nk layan dorang cam aku lyn kwn2 aku . . diorg byk pngalaman . . mcm2 yg aku blajar dari mereka . . walaupun kdang2 tak leh ikut , tp berkat kesabaran , dpt gak aku mngawal . . sementara aku nk dpt kerja tetap , aku wat la part time , susah btul nk dpt kerja skrg ni , ,
p/s : kalu ade kerja kosong , plz inform me . tq =)

Tuesday, September 14, 2010

ai sume . . . sgt lah sorry sbb agak lame mninggalkan blog ksyangaku ni , , agak bz sbb nk raya , , hehehe . . dah masuk raya keempat . . and , hari ni baru sempat update blog . . byk aku nk crita kt blog ni sbnarnye .. mcm2 jadi spnjang aku berada di kg halaman . . hehe . . yang dirancang tak mnjadi . . yang tak diduga , berlaku . . herm , , aku bertolak dari rawang ari khamis , sehari sebelum raya , spnjang jalan aku melihat suasana kg di kuala selangor , sekinchan , sungai besar , sabak bernam . . meriah sgt , , mcm2 gelagat , , ade yg baru smpai umh parents , ade yg tgh sibuk masak2 , , hehe , , sonok ! smpai je umh tok , aku terus mnyiapkan juadah utk dihidang pada pagi raya n time berbuka puasa pada hari terakhir tu . . kena kopek kerang 7kg tu . . aduhh , , naik kebas tgn aku , ,huhu . . abah pon jd tukang masak , , best masa tu , , terasa bahang raya . . WAH3 , , bukan main lg . . Pagi raya lak , aku bangun awal pg tu , , tlg2 pe yg patut . . hehe =) aku la org pertama siap , , excited nk g beraya . . pastu snap2 pic fmily tgh bersiap , , dh mnjadi rutin aku , , huhu . . Pas bersalam2 ngn family , kiteorg g umh mak sdara aku , , umh die dkat ngn masjid , , so , abah n along smyg raya kt situ la , , n aku , ibu n adik , tnggu kt umh auntie aku tu , , selesai smyg raya , kiteorg mnjamu selera , mkn nasi tomato , gulai itik , rendang , ketupat n mcm2 lg , mkn tak hengat aku time tu , , haha . . sambil mkn , smbil bercerita la , , mcm2 yg diborakkan smpai tak sedar adik aku main mercun ngn sepupu aku , , die main mercun naga , tapi dlm poket adik ,ade mercun bola 2biji , mane die dpt pon aku tak taw , , tibe2 ade bunyi mercun kuat sgt2 , , terkejut aku , tanye adik aku , die tak taw pape , tgk2 baju adik aku berlubang kt poket baju melayu nye . . terkejut la kiteorg smua , ,
nasib baik luka nye tak teruk . . fobia3 . . huhu , , pngajaran tol . . isk3. . sadis . .

Wednesday, September 1, 2010

kisah emma dn motor abahnye ^-^

22ramadhan , ,
hari ni , aku kena g tmpat praktikal aku dulu . Nk isi borang keja , n sok interview keja . . Pastu , abg aku takde lak pagi td , die bwk kereta , so aku tak de transport la , nak naik kereta abah , tak brani lak . Pastu , abah lak tak leh nk kuar skejap n anta aku , sbb abah pun bz lately . . Then , nk dijadikan cerita , aku ni sebenarnya tak pnah bwk MOTOR , , slalu jd pembonceng je , tapi , nk tak nak , aku harus gak bwk mtor ! Nk kena amik shasha lak kt umh die , sbb da janji nk amik die , , Memang dari dulu lg ibu n abah tak pernah bg chance aku nk bwk , dhla area umh aku ni berbukit bukau bagai , , hehe . . sblum gerak td , ibu tanya , bleh ke ? aku pon jwb la , "ble lg bu ? biarla akak bdikari " wahh , ayat pasrah disitu . . aku dah pesan kat abah , jgn bwk motor kriss , sbb aku nk naik kriss , , tamau naik lagenda , sbb bg aku , kriss berat , senang aku nk imbang mtor nti , , hehe . . kalu bwk lagenda , ringan , msti rasa melayang , , hehe =) sblum gerak , ibu tanye , "kalu nk turun bukit , gne gear brape ?" aku pon duduk blik , pkir 2,3kali , , hehe , , sebetulnya , aku mmg tak tau , , aku ingt nak main hentam je td . . trus aku call biey aku . . die lak tak jwb fon , , nak nangis aku . . aku msg pon tak reply , , saket ati+takut mcm2 ade . . hehe , , at last , aku tawakal je . . aku start mtor , n trus gerak , , menuju ke rumah shasha . . shasha pun tkejut tgk aku dtg umh die bwk mtor . . lalala . . aku bwk pnye la slow , , Nasib kt spanjang jln , takde byk knderaan , , hehe=) so , jalan itu , aku yg punya . . pastu , ble dh smpai tmpt keja tu , aku isi lah ape yg patut kt form tu , , tgn tak habis mngigil lg . . sbb bwk mtor tu . . nk isi form pun , still mnggigil . . wahh . . gementar . . pas selesai smua , kiteorg pon nk blik , , shasha plak yg bwk mtor tu , smpai umh die . . die tanye aku , bleh tak bwk ? aku ckp bleh pnye dgn pnuh semangat , aku pulang kerumahku dgn selamat . . "GOOD JOB amalina baharuddin" . Esok aku ade interview , n harap dpt naik mtor lg . . WEEEEEEE=)

Monday, August 30, 2010

emma addicted of


"hehe . . mari berkongsi cerita . . hari ni hari ke 20 puasa . . lagi 10 hari lagi umat islam akan mnyambut syawal . . dan ramadhan akan berlalu . . pasti hati ini akan merindui ramadhan yg mulia . . semoga tahun hadapan , aku berpeluang lagi untuk merasa kehadiranmu ramadhan . . "
hari ni , ibu masak nasi ayam . . which is , feveret ak . . tak taw nape , obses sgt ngn nasi aym . . hehe , , selama aku hidup ni , aku obses dgn 2 benda . . iaitu , NASI AYAM , dan BABY LOTION . . kalu abah beli nasi aya je , aku la org pertama tersenyum , hehe . . benda tu nasi ayam je pun , tapi ,senyum aku smpai ke telinga . . haha . .
yg lotion lak , tak kisah la baby lotion ke ape , , asalkan lotion . . hehe . . cam pelik2 je aku ni . . hehe . . wat masa skrg ni , ade 3 botol lotion yg aku beli , tapi tak usik lg . . yg 500ml lak tu , , smpai bising2 la mulut ibu . . mana tak nya , pntang npk lotion , msti bli . . penah la , time tu aku amik driving test . . pastu kena thumbprint , then aku pnye thumb tak dpt dikesan , cam tak npk , , ibu kata , kulit aku makin nipis , sebab nya , asik pakai lotion je . . pastu , aku tak bleh potong bawang byk2 , aku nye jari akan pedih sepedih nye . .

tapi , aku tetap akan memakai lotion . . kerana lotion akan membuat aku berasa lebih selesa . FULLSTOP .

Sunday, August 29, 2010

Rindu Padamu

Rindu Padamu
Tiada sehari yang berlalu Tanpa ku mengingati Mu Rindu pada Mu Sentiasa mendambakan Kasih dan sayang Mu Semalam aku bermimpi Dalam hujan ku berlari Berlari mencari Memangil-manggil nama Mu Nama Mu yang sempurna Kuharap dan kuberdoa Semoga dapat bersua denganmu Tiada kata yang dapat ku gambarkan Perasaan yang ku alami Cinta ku ini tiada berbelah bagi Cinta yang suci dan abadi Apakah aku diterima Atau kau kan membiarkan saja Kerana ku berdosa Jangan biarkan ku terhina Ku merayu pada mu

Saturday, August 28, 2010

MorNing =))

bangun je tido pagi ni , aku tibe2 teringat kt kwn ak . . hurm , agak nye , diorang pun rndu aku kot . . hihi . . start knal diorang since 2thun lpas kot , , dari awal sem lg , , sayang sgt ngn dorang , , mmg da mcm adek bradik dh , , skrg pon still lg hangout bersama , ,tp tak mcm dlu la . . skrg masing2 da ade khidupan sndiri . . =)
ni jieha . . ak start kwn ngn jiha dari sem1 lg . . die tersangatlah best , , tp ujung sem1 kiteorg pnah gadoh jap , ,time sem2 mmg tak bertegor lgsung . . . . tp start sem3 , dah ok , , smpai lah skrg . . gmbar tu , time baru2 ni , , time tu ,  g shopping raya ngn die . . jiha ni , npk je kasar , tp sbnarnye , die baik , , baik sgt . . . =)



ni lak , atie . . hehe . . die la baik ngn ak , , dari sem1 smpai sem4 . . even ak ade sakitkan ati die , n die ade sakitkan ati aku , aku n die tak pnah pun amik ati , , kiteorg tak pnah gadoh . . syg kaw sgt . . kalu majuk2 tu ade la , tapi tak pnjang . . skejap je dh ok . . ^.^






Friday, August 27, 2010

sentimental value

hyep =)
hari sabtu , , ? tak plan nk g mane2 ari ni , maybe kt umh je kot . . pas sahur td trus tak bleh nk tdo , , belek2 gambar lame , tersenyum aku bile tgk gmbar nih . .
comel nye lah budak nih . . hehe . . ni la gmbar aku time baby . . belek2 folder yg bersepah2 td , terjumpe la gmbar budak cute miut ni . . time ni tak ingt lah bape umur ak , , maybe dlm 6-8bulan maybe . . yg isap jari aku tu plak , along (abg ak) . . nk dkat same besar dh aku ngn along time tu . . syg gmbr ni , , gmbr time baby pun dh byk ilang . . cam tak same je muke aku time baby ngn skrg . . prubahan dari segi warna kulit amat ketara disitu . . hahaha . . anyway , along , bile hang tgk pic ni kt blog ema , u must proud wif me huh . . huhu . . at least ade yg smpan gmbr hng time kcik2 . . sentimental value tinggi ni . . hehe . . suke2 . . ^_^

cinta

hyep;))

jika kita diberi peluang untuk diberikan kemaafan , gunakan peluang itu dengan sebaik nya , kerana , peluang itu adalah satu kepercayaan . . kepercayaan yang terakhir . . jika kita bercinta , jadikan percintaan itu antara yg terindah berlaku di dalam kehidupan kita . . percayalah , jika kita bercinta dengan sejujurnya , pasangan kita pun akan turut berlaku sejujurnya pada kita . . cintailah dirinya seikhlas hati kita , kerana , bila kita ikhlas pada hubungan itu , kita sendiri akan merasakan hasilnya yg ckup membahagiakan . . jadilah diri kita yg sebenarnya , kerana , jika kita berpura-pura dalam hubungan , apabila ia terbongkar satu persatu , ketahuilah bahawa , pasangan kita akan berasa kecewa sekecewa nya walaupun ia tidak menunjukkan pada luaran , pada dasar hatinya , hanya dia yg merasai . .
Bukan semua orang sukakan kekasihnya sentiasa disisi.jadi , berdikari lah , kerana ,, bila kita pandai membawa diri , kita akan disenangi , bila disenangi , pasti pasangan kita bangga pada kita ! berikan sedikit kebebasan pada dirinya ,  pasti kita akan lebih disayangi kerana bersikap tolak ansur itu tersangatlah penting didalam satu perhubungan . .

sekian terima kasih ,

sayang-sayang ku ;))

hye;))
"as we go on . we remember , all the time we , had together . . As our life change , come whatever , we will still be , friend forever . ."

entry kali ni , ak nk knalkan kwn2 ak , yg pling ak syg . . . . 1st meet kt Sekolah Menengah Teknik Kuala Selangor . . . pastuh , kiteorg start berkenalan . . 1st ak jmpe ZATIE n FARA . . pastuh , mak ak pon start brkenalan ngn mak zatie . . hehehe . . mak zatie , pnah ckp , ak ni smbong . . huhu . . tak kenal , maka tak chenta . . . hihi . . pastu , naik klas , terjmpe lak ngn IDA , , klakar . . muke die , perghh . .bajet gile . . hahah . . aku tanye la , PMR dpt bape , , die pon dgn bangga nya ckp 4a . . ak ngn zatie n fara btl2 la caya . . pastu , time pertengahan semester , baru kantoi , die dapat 1a je kot , , lupe lak ak . . huhuhu . . pastu , kenal la ngn MAYA . . dak kecik cilik . . cerdik . . n bijak . . comel lak tuh . . die la adik kami . . hihi . . ;)) pastu , ak ditempatkan di dorm bersama yana n zatie . . time tu la ak start kenal YANA . . hihi . . time tu mak yana ade kat dorm , , aku nangis je kt dorm tu , pastu mak yana ckp , jgn la nangis . . biasa la tu kna tinggal . . hehehe . . malu nye time tu , , hehehe . . pastu , time maghrib , kiteorg g surau SMTKS . . time tu maya bawak NISA . . Nisa ngn maya dh knal since dorang kt STARP dlu . . So ,start dari 23hb febuari2006 itu lah bermula hbungan persahabatan itu sehingga lah skrg , semoga hubungan ini , kekal selama nya . . TUPAI , i love u forever . . jgn lupa 12.12.2012 nti . .

<.maya.nisa.ema.fara.zatie.yana.ieda.>

Tuesday, August 24, 2010

demam oh demam ! !

hye ;))

ari ni , , baru start demam yg melampau2 . . huhu . . sgt lah tak larat+sakit kepala=rasa nk baring jer . . huhu . .
takpe lah , mungkin ujian dibulan pose ni kn . . pagi ni as usual , , ak bgn kul9 , , then mandi , siapkan mkanan bg yg tak berpuasa , , huhu , danish n dania , sgt nakal hi ni , mnguji kesabaran ak . . hurm . . tp , pape pun , aku tetap cyg they all . . pagi td gak , aku dpt call dari ayh aku yg mnyatakan ayahanda FIZAH OMAR , merangkap kwn baik ak yg telah kembali kerahmatullah . . marilah kite bersama2 sedekahkan alfatihah kpd allayarham ayahandanya smoga roh nya ditempatkan dikalangan org yg beriman . . kesian kt fizah , , smoga dia tabah mnghadapi ujian di bulan RAMADHAN ni . . fmly ak ngn fmly fizah sgt baik , , dlu dia tinggal dihadapan umh ak , tp , time ak form4 die ikut famly dia pindah kat N9 . . harap dia tabah mnghadapi ujian ni . . aminn . .

d'1st coretan hatiku . .

assalammualaikum . . .

hurm . . ni la 1st thing yg ak dpt coretkan . . ak tak biasa sgt menulis , tp suka sgt menulis . . memandangkan ak tgh mengaggur skrg , so ak tade pape nk wat kt umh kan , jadi , lebih baik ak start wat menda yg lebih berfaedah ckit , , cm blogging ke . . hihi , , at least ade cket bnda yg bleh ilangkan bosan ak . .
thanks to
FARHANA SARI & also KHAIRUL AKMALL
yg rela mngajar ak serba ckit sal bloging . .
almaklum lah , saya budak baru blajar . . hehe . .